Despre Noi

Cauți și tu cămașa care îți vine turnat? Cumpără din magazinul 7camicieRomania, situat în Cluj-Napoca, P-ța Unirii Nr. 24.

7camicie, marca italiană renumită care a transformat specializarea în industria cămășilor în punctul său forte, vă invită să descoperiți o gamă largă de cămăși pentru bărbați, pentru femei și pentru copii, disponibile în unicul magazin din România, situat la Cluj și online. Cea mai mare rețea de franciză din industrie, cu o rețea exclusivă de sute de magazine care comercializează produsele 7camicie pe patru continente și în zeci de state din lume, îşi deschide porțile magazinului tuturor clienților care caută o cămaşă perfectă.

În colecția largă de cămăși online este posibilă alegerea unor combinații nesfârșite de culori și modele: culori solide, cămăși dungate, carouri și denim, realizate din materiale fine și ușoare, cum ar fi bumbacul extra-fin răsucit, pentru a asigura un confort maxim și o potrivire perfectă. Țesături excepționale, gulere minunate și manșete, culori fantastice care sunt perfect combinate, fac trendul 7camicie alegerea ideală pentru cei care iubesc să se îmbrace într-un mod autentic combinând stilul tradiţional cu cel modern.

7camicie nu pierde ocazia de a surprinde cu o ofertă largă de produse noi: pulovere, pantaloni, cravate, costume și accesorii pentru a fi combinate cu renumitele cămăşi marca 7camicie, pentru un look complet, perfect pentru orice ocazie. Nu pierdeți şansa de a alege un articol vestimentar unic și exclusiv pentru dumneavoastră: alegeți gama 7camicie!

Cămăşi pentru bărbați

Cămășile marca 7camicie pentru bărbați, potrivite pentru orice eveniment, sunt o piesă perfectă pentru a vă face o apariţie unică și impecabilă. Cu guler italian pentru un aspect rafinat și nasturi tip button-down într-un stil elegant: o mie de caracteristici diferite și multe modele pentru acel bărbat puternic care iubește să se îmbrace cu gust și eleganță.

Cămăşi pentru femei

Alegeți dintre o mulțime de modele și încheiați-vă cămașa după propria preferință: cămășile pentru femei marca 7camicie, cu aspectul lor proaspăt și sofisticat, sunt perfecte pentru orice ocazie. Alegeți culoarea și modelul favorit și lăsați-vă cucerite de un articol creat de cei care iubesc să vă sporească feminitatea, asigurându-vă un stil întotdeauna versatil și la modă.

Menu

Distribuie

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Creează un cont gratuit pentru a utiliza wishlist.

Sign in